MAXIDIS® F

bojë e brendshme rezistente ndaj myshqeve
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 15%
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
e bardhë polare
e bardhë polare
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
0,65 L, 3 L, 5 L, 15 L

MAXIDIS F është ngjyrë dispersive e brendshme e cila lahet me ujë, me bazë lidhës akrilikë, është tejet rezistente ndaj myshqeve. Ngjitet mire për nënshtresë, mundëson mbulueshmëri të shkëlqyer dhe depërtueshmëri të avullit, është jashtëzakonisht e bardhë, është rezistente ndaj fshirjes me lecktë të lagësht.
Boja MAXIDIS F zgjidh problemin e myshqeve në hapësira me lagështi, siç janë: bodrumet, kuzhina, banjoja etj. MAXIDIS F mund të nuancohet me MAXI Color ose MAXIFAS Color, si dhe në sistemin MAXIMIX.