MAXIGIPS®

bojë e brendshme me mbulueshmëri të lartë e lashme me ujë për sipërfaqe kërkuese
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max 20%
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
e bardhë polare
e bardhë polare
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
3L, 5L, 15L

MAXIGIPS është bojë disperzive për mure të brendshme me cilësi të lartë, e formuluar posaçërisht për lyerjen e sipërfaqeve kërkuese, të tilla si: pllaka gips kartoni, sipërfaqe të njollosura, mbi nuanca më të errëta dhe kudo që mbulueshmëria e jashtëzakonshme është e domosdoshme. Ngjitet mirë për bazamentit, ka fuqi të shkëlqyer mbuluese, bardhësi të theksueshme, përshkueshmëri nga avulli dhe rezistencë ndaj fshirjes së lagësht. Është destinuar për të gjitha sipërfaqet e brendshme shumë absorbuese, të tilla si sipërfaqet minerale, ndërsa veçanërisht për pllakat e gips kartonit, mbi të cilat mund të aplikohet drejtpërdrejt, pa përdorur astar.