MAXILATEX®

Bojë vinile për mure të brendshme që lahet me ujë
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 5%
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
e bardhë polare
e bardhë polare
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
1 L, 2 L, 5 L, 10 L

MAXILATEX është ngjyrë e padëmshme me bazë lidhësit akrilikë dhe me shkëlqim sateni. Është jashtëzakonisht rezistente ndaj larjes me ujë, mjeteve universale për larje dhe ndaj mjeteve dezinfektuese, si dhe ndaj gërvishtjeve. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme të tavanit dhe të mureve që mirëmbahen me anën e larjes, siç janë kuzhina dhe hapësirat publike: spitalet, qerdhet, shkollat etj., si dhe të hapësirave me frekuentim të madh të njerëzve, siç janë korridoret, restoranet etj. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme minerale të mureve, pastaj të pllakave nga gips-kartoni, tapetave reliefore nga fijet e xhamit... Prodhohet si ngjyrë e bardhë dhe si bazë për nuancimin në sistemin MAXIMIX.