MAXIPOL® F

bojë e brendshme rezistente ndaj mykut dhe kërpudhave.
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 25%
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
e bardhë polare
e bardhë polare
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
1 L, 3 L, 15 L

MAXIPOL F është një bojë me shpërndarje të brendshme të bazuar në lidhës akrilik, jashtëzakonisht rezistent ndaj kërpudhave dhe mykut. Karakterizohet nga bardhësi e jashtëzakonshme, mbulim i lartë, përshkueshmëri nga avujt dhe rezistencë ndaj fshirjes së thatë. Shtresa MAXIPOL F zgjidh problemin e mykut në dhomat me lagështi, si: bodrum, kuzhinë, banjë etj. MAXIPOL F mund të nuancohet në sistemin MAXIMIX.