MAXITOP®

llak mbrojtës pa ngjyrë
Është mirë ta dini
ECO
ECO
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
gati për përdorim
gati për përdorim
E mundshme në paketim
1 L, 3 L

MAXITOP është një llak pa ngjyrë, rezistent ndaj ujit në bazë të lidhësave akrilik dhe aditivëve. Aplikohet në muret e brendshme të lyera me ngjyrë paraprakisht, gjë që i jep rezistencë të shkëlqyeshme harxhimit dhe dëmtimit. Rekomandohet për mbrojtjen e mureve në dhoma me frekuencë të lartë dhe mure të ekspozuara ndaj kontakteve, siç janë korridoret, shkallët, etj. Është gjithashtu një zgjedhje e shkëlqyeshme për mbrojtjen e mureve në restorante, shkolla, spitale, kopshte dhe zona të tjera publike. Prodhohet mat, saten dhe shkëlqim.