ULTRADIS®

bojë e brendshme me mbulueshmëri të lartë e cila lahet me ujë
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
10%
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
e bardhë polare
e bardhë polare
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
1 L, 2 L, 5 L, 10 L

ULTRADIS për nga cilësia radhitet në klasin e parë të ngjyrave të brendshme. Është një ngjyrë ekologjike, dispersive, me mbulueshmëri të lartë, me bazë akrilatesh. Është rezistente ndaj përlyerjes dhe mundëson depërtueshmëri të lartë të avullit. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme të mureve nga: betoni, llaçi i vazhduar, gazbetoni, pllakat e gips-kartonit, iver pllakat... Prodhohet si ngjyrë e bardhë dhe si bazë për nyancimin në sistemin MAXIMIX.