MAXIDECOR®Aura

llak dekorativ me prizma të veçanta mikrokristale
Është mirë ta dini
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
gati për përdorim
gati për përdorim
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
ECO
ECO
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
1 L, 3 L

MAXIDECOR Aura është një llak dekorativ gjysmë transparent me prizma të veçanta mikrokristale, të cilat reflektojnë ngjyra të ndryshme në varësi të këndit të shikimit. Gama e reflektimit të ngjyrave varion nga bruz, përmes së kaltrës në vjollcë. Është menduar për mure të brendshme. Karakterizohet me bukuri të jashtëzakonshme, mund të lahet me ujë dhe është krejtësisht i padëmshëm për njerëzit dhe mjedisin.