MAXIDECOR®Glamour

Është mirë ta dini
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
gati për përdorim
gati për përdorim
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
1 L, 3 L

MAXIDECOR Glamour është ngjyrë metalike e cilësisë kulminante, e krijuar në bazë të dispersionit ujor të lidhësve akrilikë, kitit, aditivëve të veçantë dhe pigmenteve efektive. MAXIDECOR Glamour është bojë që lahet me ujë, mundëson depërtueshmëri të mirë të avullit, është e padëmshme për njeriun dhe për mjedisin dhe është e thjeshtë për lyerje. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme të mureve, tek të cilët është e nevojshme që të arrihet një efekt elegant dhe i moderuar. Mund të nuancohet në sistemin MAXIMIX sipas ton kartës MAXIDECOR Glamour.