MAXIDECOR®Marmorino

Është mirë ta dini
gati për përdorim
gati për përdorim
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
ECO
ECO
E mundshme në paketim
5 kg

MAXIDECOR Marmorino është llaç efektiv dekorativ i cilësisë së jashtëzakonshme, i prodhuar në bazë të dispersionit ujorë të lidhësve akrilikë, agregatëve veçanërisht të përzgjedhur, aditivëve dhe pigmentëve specialë. MAXIDECOR Marmorino formon një material i cili lahet fare lehtë me ujë, mundëson depërtueshmëri të mirë të avullit dhe është i padëmshëm për njeriun dhe mjedisin. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme të mureve ku është e nevojshme të krijohet një efekt i cili ofron pamje artistike dhe historike. Mund të nuancohet sipas ton kartës MAXIDECOR Marmorino.