MAXIDECOR®Natural Wax

dyllë për lustrim me mistri
Është mirë ta dini
ECO
ECO
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
gati për përdorim
gati për përdorim
E mundshme në paketim
0,5 L

MAXIDECOR NaturalWax është dyllë i dedikuar për lustrimin e materialit mermer të MAXIDECOR. Me aplikimin e tij arrihet shkëlqim shumë i lartë dhe mbrojtje nga uji i kësaj teknike dekoruese.