MAXIDECOR®Oceano

Është mirë ta dini
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
gati për përdorim
gati për përdorim
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
0,5 L, 1 L, 3 L

MAXIDECOR Oceano është ngjyrë efektive gjysëmtransparente e cilësisë së jashtëzakonshme, e prodhuar në bazë të dispersionit ujorë të lidhësve akrilikë, fillit, aditivëve specialë dhe pigmentëve efektivë. MAXIDECOR Oceano është material që lahet lehtë, mundëson depërtueshmëri të mirë të avullit dhe është i padëmshëm për njeriun dhe mjedisin. Vihet fare lehtë. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme të mureve, ku është e nevojshme të krijohet një efekt unik dhe tërheqës sikurse që janë valët e detit. Prodhohet sipas ton kartës MAXIDECOR Oceano.