MAXIDECOR®Sahara

Është mirë ta dini
ECO
ECO
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
gati për përdorim
gati për përdorim
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
E mundshme në paketim
1 L, 3 L

MAXIDECOR Sahara është ngjyrë e cilësisë së jashtëzakonshme, e prodhuar mbi bazën e dispersionit ujorë, lidhjes akrilike, filit (kitit), aditivëve të veçantë dhe pigmenteve efektivë. MAXIDECOR Sahara është ngjyrë e cila lahet me ujë, mundëson depërtueshmëri të mirë të avullit, është e padëmshme për njeriun dhe mjedisin dhe është e thjeshtë për lyerje. Përdorët për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme të mureve, ku është i nevojshëm krijimi i një efekti emocional dhe dinamik. Mund të nuancohet në sistemin MAXIMIX sipas ton kartës MAXIDECOR Sahara.