MAXIDECOR®Sahara Fine

Është mirë ta dini
ECO
ECO
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
gati për përdorim
gati për përdorim
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
E mundshme në paketim
1 L, 3 L

MAXIDECOR Sahara Fine është një ngjyrë me efekte dhe me cilësi të lartë në bazë disperzionit ujor dhe të lidhësve akrilik, mbushësave special të zgjedhur, aditivëve special dhe pigmenteve me efekte. MAXIDECOR Sahara Fine ka një granulacion më të imët sesa teknika dekorative MAXIDECOR Sahara. Ajo është menduar për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme të murit, ku është e nevojshme të krijohet një efekt emocionues dhe dinamik. Mund të nuancohet në sistemin MAXIMIX sipas katallogut të ngjyrave të MAXIDECOR Sahara dhe Sahara Fine.