MAXIDECOR®Stars

pigmente efektive për veshje të shtresës së brendshme
Është mirë ta dini
përputhet me ngjyrën
përputhet me ngjyrën
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
E mundshme në paketim
40 g

MAXIDECOR Stars janë pigmente me efekt vezullues për veshje të brendshme me shtresa të hollë, mbuluese, gjysmë transparente dhe transparente, si dhe teknika dekorative të lëngshme MAXIDECOR. Gama përfshin pigmente me shkëlqim argjendi dhe ari. MAXIDECOR Stars ofrohet në formë pluhuri në ambalazh plastik në paketë prej 40 gr.