MAXIDECOR®Toga

lyerje dekorative për të krijuar një efekt tekstili
Është mirë ta dini
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
gati për përdorim
gati për përdorim
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
1 L, 3 L

MAXIDECOR Toga është një lyerje dekorative për përdorim të brendshëm me teksturë dhe një cilësi të jashtëzakonshme, e bërë në bazë të një dispersioni ujor dhe lidhësave akrilik, mbushësve specialë, aditivëve dhe pigmenteve. MAXIDECOR Toga është një shtresë e papërshkueshme nga uji, rezistente ndaj fërkimit, përshkueshmëri e mirë e avullit, e padëmshme për njerëzit dhe mjedisin dhe e lehtë për t'u aplikuar. Është e destinuar për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme të mureve, dhe duke përdorur mjete të ndryshme për aplikim dhe teksturim, mund të arrihen efekte të ndryshme. Mund të nuancohet në sistemin MAXIMIX.