MAXIDECOR® Travertino

llaç travertin mineral dekorativ
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
5,0–5,5 L / 20 kg
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
CE
CE
E mundshme në paketim
20 kg

MAXIDECOR Travertino është një lloj i llaçit të thatë special dekorativ, i cili përdoret për mbrojtjen dekorative të sipërfaqeve të brendshme dhe të jashtme. Është krijuar me kujdes nga agregatët e mermerit të përzgjedhur në mënyrë të veçantë nga çimentoja, polimerët dhe aditivët e cilësisë së lartë, për të mundësuar replikimin e efekteve të gurit natyral me „damarë“ dhe teksturë të theksuar. Ngjitet shumë mirë në sipërfaqet minerale, mundëson depërtimin e mirë të avullit, është jashtëzakonisht rezistent ndaj ujit dhe ndikimeve atmosferike si dhe ndaj rrezeve UV.