MAXIDECOR®Travertino Ruvido

llaç mineral dekorativ i mikro-përforcuar me fibra
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
5,0–5,5 L / 20 kg
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
CE
CE
E mundshme në paketim
20 KG

MAXIDECOR Travertino Ruvido është një lloj llaçi i veçantë dekorativ i thatë, i destinuar për mbrojtjen dekorative të sipërfaqeve minerale të brendshme dhe të jashtme. Është krijuar me kujdes nga agregate mermeri të zgjedhur posaçërisht, çimento me cilësi të lartë, fibra, polimere dhe aditivë. Karakterizohet nga ngjitja e shkëlqyer në sipërfaqet minerale, përshkueshmëria e mirë e avullit, rezistenca e jashtëzakonshme ndaj ujit dhe rezistenca ndaj motit dhe rrezatimit UV. Është i destinuar për arritjen e një teksturë rustike në mur, teksturë guri ose shkëmbinjve ku vetë materiali mund të aplikohet në një trashësi maksimale prej 16 mm.