MAXIDECOR®Velatura

bojë dekorative gjysëmtransparente
Është mirë ta dini
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
gati për përdorim
gati për përdorim
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
1 L

MAXIDECOR Velatura është nuancohet dekorative gjysëmtransparente, e prodhuar në bazë të dispersionit ujor të lidhësve akrilikë dhe aditivëve specialë. MAXIDECOR Velatura është material që lahet me ujë, mundëson depërtueshmëri të mirë të avullit, është i padëmshëm për njeriun dhe mjedisin dhe vihet fare thjesht. Përdoret për mbrojtjen e dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme të mureve, tek të cilat synohet arritja e një pamjeje të butë dhe subtile. Përdoret e vetme ose në kombinim me materiale të tjera dekorative, veçanërisht për hijësimin e llaçit dekorativ MAXIDECOR Travertino. Tonohet në sistemin MAXIMIX sipas ton kartës MAXIDECOR Velatura.