MAXIDECOR®Velvet

Është mirë ta dini
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
gati për përdorim
gati për përdorim
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
1 L, 3 L

MAXIDECOR Velvet është një material efektiv i cilësisë së jashtëzakonshme, i prodhuar me bazë dispersionin ujor të lidhësve akrilikë, filit, aditivëve specialë dhe pigmenteve efektivë. MAXIDECOR Velvet është material që lahet me ujë, mundëson depërtueshmëri të mirë të avullit dhe nuk është i dëmshëm për njeriun dhe mjedisin. Vihet fare thjeshtë. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme të mureve, ku është e nevojshme të krijohet një efekt subtil dhe i sofistikuar sikurse mëndafshi. Mund të tonohet sipas sistemit MAXIMIX në bazë të ton kartës MAXIDECOR Velvet.