MAXIFAS®Elastic

bojë akrilike elastomerike për fasadë
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 10%
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
për përdorim të jashtëm
për përdorim të jashtëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
3 L, 5 L, 15 L

MAXIFAS Elastic është një bojë elastomerike cilësore fasade me bazë dispersion akrilik. Është jashtëzakonisht elastike dhe mund të mbulojë çarje të holla. Për shkak të elasticitetit dhe rezistencës ndaj ujit, është një zgjidhje e shkëlqyer për rinovimin e sipërfaqeve të vjetra të fasadave. Ka fuqi të madhe mbuluese, ngjitje të shkëlqyer me shtresën, përshkueshmëri të mirë të avullit. Është rezistente ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezatimit UV. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve minerale të jashtme vertikale. Mund të aplikohet në shtresa të vjetra akrilike të mbajtura dhe të lidhura mirë dhe suva dekorative. Nuk rekomandohet për lyerje të sipërfaqeve gëlqerore dhe gëlqere-çimento të freskëta, ende të pa karbonizuara (min. 28 ditë). Prodhohet në ngjyrë të bardhë dhe si bazë për nuancimin e sistemit MAXIMIX.