MAXIFAS® SN

bojë për fasada me bazë silikoni
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 15%
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
për përdorim të jashtëm
për përdorim të jashtëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
3 L, 5 L, 15 L

MAXIFAS SN është ngjyrë fasadash e cilësisë së lartë, me lidhës me bazë silikoni. Ngjitet mirë në nënshtresë (bazë), ka aftësi të shkëlqyer mbuluese dhe depërtueshmëri të avullit, është rezistente ndaj ujit dhe ndaj ndikimeve atmosiferike, si dhe ndaj rrezeve UV. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme. Prodhohet në ngjyrë të bardhë dhe si bazë për nyancimin në sistemin MAXIMIX.