MAXIFAS® ST

bojë për fasada me bazë silikatesh
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 15%
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
për përdorim të jashtëm
për përdorim të jashtëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
3 L, 5 L, 15 L

MAXIFAS ST është ngjyrë fasadash e cilësisë së lartë, me bazë qelq kaliumi, të lidhësve akrilik dhe të silikonit. Është rezistent ndaj alkalieve, mundëson depërtueshmëri të jashtëzakonshme të avullit, është rezistent ndaj ujit, ndaj përlyerjeve, ndikimeve atmosferike dhe rrezeve UV. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve minerale të jashtme dhe të brendshme. Për shkak të karakteristikave të jashtëzakonshme rekomandohet për restaurimin e ndërtesave të vjetra. Prodhohet si ngjyrë e bardhë, por mund të nuancohet në sistemin MAXIMIX, në nuanca me shenjën ST.