NANOFAS®

bojë fasade nano-silikate
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 15%
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
për përdorim të jashtëm
për përdorim të jashtëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
3 L, 5 L, 15 L

NANOFAS është një bojë fasade me cilësi të lartë e bazuar në lidhës të përbërë nanosilikat. Karakterizohet nga ngjitja e shkëlqyer me nënshtresën, përshkueshmëria e theksuar e avullit, forca, rezistenca ndaj ngjyrosjes dhe rezistencë e lartë ndaj ujit. Është rezistent ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezatimit UV. Është menduar për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme të mureve minerale. Prodhohet në ngjyrë të bardhë dhe si bazë për ngjyrosjen e sistemit MAXIMIX.