MAXITHERM®Glitter

grimca të ndritshme prej qelqi të thyer

MAXITHERM Glitter është një përzierje e grimcave të qelqit me efekt pasqyre të ndezur. Është i destinuar për të dekoruar sipërfaqet e murit të fasadës. Është jashtëzakonisht rezistues ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezatimit UV. Mund të aplikohet në të gjitha llojet e suvave dekorative të fasadës, me përjashtim të suvasit silikat për fasadë ROLOSIL ST.