MAXISIL® SN

astar silikoni
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
1 : 1
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
1 L, 5 L

MAXISIL SN është astar silikoni i dedikuar për imprenjimin e sipërfaqeve të fasadave me bazë çimentoje dhe  çimento-gëlqere para se të vihen bojërat e silikonit. MAXISIL SN vihet leht dhe imprenjohet shumë mirë në nënshtresë. Sipërfaqet e lyera janë të njëjta, ngjyrosen në mënyrë të barabartë, dallohen me thithshmëri më të vogël, mundësojnë ngjitjen më të mirë të materialeve përfundimtare dhe zvogëlojnë harxhimin e tyre.