AQUAMAX®llak akrilik për gur

llak mbrojtës transparent për gurë
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 5%
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
0,65 L, 3 L, 10 L

Llak i gurit akrilik AQUAMAX është një llak transparent, i bërë në bazë të një dispersioni ujor të një lidhësi akrilik. I pasuruar me absorbues të veçantë UV dhe stabilizues për mbrojtje afatgjatë. Është menduar për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme prej guri natyral dhe artificial, tulla fasade, pllaka. Nuk ka erë të pakëndshme. Thahet shpejt. Intensifikon ngjyrën e gurit dhe i jep shkëlqim sipërfaqeve. Siguron mbrojtje nga lagështia dhe papastërtia.

Artikuj të ngjashëm