HIDROFOB® M

lyerës silikoni për mbrojtjen e fasadave
Është mirë ta dini
gati për përdorim
gati për përdorim
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
1 L, 18 L

HIDROFOB M është lyerës silikoni pa ngjyrë për mbrojtjen shumëvjeçare të fasadave prej tullave, mermerit, gurit, të spërkatura, fasadave prej guri etj., nga ndikimet atmosferike dhe nga mikroorganizmat. Lyerësi HIDROFOB M nuk ndikon në ngjyrën dhe shkëlqimin e sipërfaqeve të lyera.

Instruksionet e përdorimit