FUGALIN®

fugë mase fleksibile dhe me ngjyrë uji, rezistuese ndaj mykut
Është mirë ta dini
CG2WA fino me veçori të përmirësuara
CG2WA fino me veçori të përmirësuara
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
razredjenje vodom
0,6 L / 2 kg
E mundshme në paketim
2 kg, 20 kg

FUGALIN është një masë rezistente ndaj ujit, me depërtueshmëri të avullit, elastike, me mbrojtje fungicide për fuga, ngjitet shumë mirë në sipërfaqe dhe është rezistent ndaj gërvishtjeve. Është i dedikuar për mbushjen e fugave të pllakave të qeramikës dhe të xhamit, mozaikëve dhe gurit te sipërfaqet e brendshme të dhe të jashtme. Përdoret si për për sipërfaqet e mureve ashtu edhe për dysheme. Gjërësia maksimale e fugës nuk bën të jetë më e madhe se 8 mm. FUGALIN për shkak të veçorive të veta teknike të jashtëzakonshme është i përshtatshëm për aplikim në banjo, kuzhina dhe në enterierë që posedojnë sistemin e ngrohjes nën dysheme. FUGALIN prodhohet në nyanca të ndryshme, sipas MAXIMA ton kartës së masave për fuga.