HIDROMAX®Liquid Foil

membranë fleksibile hidroizoluese polimerike 1k
Është mirë ta dini
CE
CE
gati për përdorim
gati për përdorim
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
5 kg, 15 kg

HIDROMAX Liquid Foil është material hidroizolues 1k, i përbërë nga dispersioni i lidhësve specialë polimerikë, aditivët e përzgjedhur me kujdes që përmirësojnë rezistencën ndaj ujit dhe të fillit agregat të përzgjedhur veçanërisht. Nga ky material formohet një membranë fleksibile që thahet shpejt dhe e cila është rezistente ndaj ujit. Është i gatshëm për përdorim dhe vihet leht. Është i dedikuar për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm, mbi sipërfaqe horizontale dhe vertikale siç janë tarracat, ballkonët si dhe në hapësirat që kohëpaskohe i ekspozohen ndikimit të ujit: kuzhinat, banjot, dush-kabinat, toaletët publikë etj. Përdoret edhe te sistemet me ngrohje nën dysheme. Mund të vihet mbi: beton, estrihet e çimentos, llaçin e çimentos, pllakat e gjips-kartonit (vetëm në enterierë), pllaka të qeramikës, teraco, guri etj. HIDROMAX Liquid Foil nuk është një shtresë përfundimtare dhe mbi te duhet të vihet një mbrojtje e fortë (pllaka të qeramikës, gur, mozaik, beton etj.). Ky material nuk është i dëmshëm për njeriun dhe mjedisin.