KERAMOL® Flex

ngjitës fleksibil për pllaka qeramike
Është mirë ta dini
C2TE
C2TE
CE
CE
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
razredjenje vodom
7 L / 25 kg
E mundshme në paketim
25 kg

KERAMOL Flex është ngjitës fleksibil për pllaka të qeramikës i krijuar në bazë të lidhësve hidraulikë, polimerëve sintetik dhe aditivëve veçanërisht të përzgjedhur. Përdoret për pllaka të brendshme pa thithshmëri dhe për pllaka të jashtme pa thithshmëri të cilat vihen në sipërfaqe me thithshmëri natyrore. E duron temperaturën prej –20 °C deri +70 °C. Rekomandohet për përdorim në banjo, kuzhina, sisteme me ngrohje nën dysheme, balkonë dhe në tarraca, përkatësisht në të gjitha situatat në të cilat pllakat e ngjitura i ekspozohen lagështisë së shtuar dhe ndryshimeve të temperaturës.