KERAMOL®Flex White

ngjitës i bardhë fleksibël për pllaka qeramike
Është mirë ta dini
C2TE
C2TE
CE
CE
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
razredjenje vodom
7 L / 25 kg
E mundshme në paketim
25 kg

KERAMOL Flex White është një ngjitës fleksibël për pllaka qeramike, granit dhe mermer me bazë çimento të bardhë, agregate të zgjedhur posaçërisht, polimere sintetike dhe aditivë. Është i destinuar për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm, në sipërfaqe muri dhe dyshemeje, është i qëndrueshëm në temperatura nga –20 °C deri në +70 °C. Rekomandohet për përdorim në banjo, kuzhina, sisteme të ngrohjes nën dysheme, ballkone dhe tarraca, pra në të gjitha situatat kur pllakat e ngjitura janë të ekspozuara ndaj lagështirës së shtuar dhe ndryshimeve të temperaturës. Rekomandohet në të gjitha situatat kur ngjitësi gri është i papranueshëm për arsye estetike (p.sh. mozaik qelqi ose pllaka me ngjyra të çelura që kanë një nivel të lartë përthithjeje). Është i përshtatshëm për të bërë detaje nga prizmat e qelqit, të ashtuquajturat "blloqe".