KERAMOL® Interior

ngjitës për pllaka qeramike në enterier
Është mirë ta dini
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
C1
C1
CE
CE
razredjenje vodom
6–6,25 L / 25 kg
E mundshme në paketim
25 kg

KERAMOL Interior është ngjitës për pllaka të qeramikës me bazë lëdhësit hidraulikë dhe të agregatëve dhe aditivëve veçanërisht të përzgjedhur. Ëshë i përshtatshëm për vënien e pllakave të qeramikës, të gurit me thithshmëri natyrore, të pllakave terakot dhe të siporeksit, përkatësisht të bloqeve të gaz-betonit. Përdoret për vënien e pllakave të qeramikës në enterier, në sipërfaqe të murit dhe të dyshmesë që veçohen me thithshmëri.

Artikuj të ngjashëm