KERAMOL®Plus

ngjitës për pllaka qeramike
Është mirë ta dini
C1T
C1T
CE
CE
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
razredjenje vodom
7 L / 25 kg
E mundshme në paketim
5 kg, 25 kg

KERAMOL Plus është ngjitës për pllaka qeramike i krijuar në bazë të lidhësve hidraulikë, të agregatëve, polimerëve
dhe aditivëve sintetikë veçanërisht të përzgjedhur. Është i përshtatshëm për vënien e pllakave të qeramikës, të mozaikëve të gurit dhe të pllakave të gurit. Përdoret për vënien e pllakave të qeramikës në enterier, në sipërfaqe të murit dhe të dyshemesë. Po ashtu, përdoret edhe për sipërfaqet me lagështi të kohëpaskohëshme (në kuzhina, banjo dhe toalet), si dhe për punimet e jashtme në rastet kur vihen pllakat me thithshmëri në sipërfaqet, po ashtu, me thithshmëri.