KERAMOL®Rapid Flex

ngjitës fleksibil me lidhje të shpejtë për pllaka të qeramikës
Është mirë ta dini
C2FT ngjitës i shpejtë i lidhjes me performancë të lartë
C2FT ngjitës i shpejtë i lidhjes me performancë të lartë
CE
CE
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
razredjenje vodom
6–6,25 L / 25 kg
E mundshme në paketim
25 kg

KERAMOL Rapid Flex është ngjitës fleksibël për pllaka qeramike, me çimentoje, i cili forcohet shpejtë, lidhës hidraulikë, me agregate të zgjedhur posaçërisht, polimere sintetike dhe aditivë. Është i destinuar për pllaka jo thithëse dhe thithëse, të cilat mund të vendosen jashtë dhe brenda, në sipërfaqe thithëse dhe jo thithëse, për të ashtuquajturat pllaka Gres, si dhe për vendosjen në gur natyral jo transparent. Është i qëndrueshëm në temperatura nga –20 °C deri në +70 °C. Rekomandohet për përdorim në banjo, kuzhina, sisteme ngrohjeje nën dysheme, ballkone dhe tarraca, pra në të gjitha situatat kur pllakat e ngjitura janë të ekspozuara ndaj lagështirës së shtuar dhe ndryshimeve të temperaturës.