MAXITHERM®Premium

sistem termoizolues fasadash me lesh mineral (guri)

MAXITHERM Premium është një sistem kulminant ETICS me lesh mineral (guri). Ky sistem karakterizohet për nga izolimi kulminant termik dhe zanor i objekteve dhe për nga depërtueshmëria e lartë e avullit. Meqë leshi mineral
(i gurit) është material që nuk digjet, me montimin e sistemit për fasada MAXITHERM Premium arrihet një siguri shtesë në rast të shpërthimit të zjarrit.