MAXITHERM®Standard

sistem termoizolues fasadash me stiropor

MAXITHERM Standard është një sistem tradicional ETICS me stiropor (EPS-polistiren i ekspanduar). Është i dedikuar për montimin e sistemeve termoizoluese në objekte të reja dhe në ato ekzistuese. Zbatohet tek të gjitha objektet në të cilat dëshironi të realizoni kursime të energjisë sipas sistemit ETICS të sigurt e cilësor dhe me çmim të volitshëm.