STIROMOL®Elastic White

ngjitës leshi guri i bardhë, EPS, stiropor grafiti, stirodur dhe rrjetë përforcuese.
Është mirë ta dini
ETA i sertifikuar
ETA i sertifikuar
CE
CE
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
razredjenje vodom
6–6,5 L / 25 kg
E mundshme në paketim
25 kg

STIROMOL Elastic White është një ngjitës ndërtimi i bardhë, njëpërbërës, shumë elastik, i thatë, i prodhuar në bazë të çimentos së bardhë dhe lidhësve sintetikë, me shtimin e aditivëve të veçantë. Është i destinuar për ngjitjen dhe përforcimin e pllakave termoizoluese: stiropor, stiropor grafit, sterodur dhe lesh guri, të të gjitha llojeve të nënshtresave minerale.