STIROMOL® Thermo

ngjitës për ngjitjen dhe mbrojtjen e stiroporit
Është mirë ta dini
ETA i sertifikuar
ETA i sertifikuar
CE
CE
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
razredjenje vodom
6–6,5 L / 25 kg
E mundshme në paketim
25 kg

STIROMOL Thermo është ngjitës i thatë njëkomponentësh i llojit ndërtimor, me elasticitet të lartë, i krijuar nga lëndë lidhëse hidraulike dhe sintetike me shtesë aditivësh. Përdoret për ngjitjen e stiroporit mbi të gjitha llojet e nënshtresave minerale, si dhe për shtresën me armaturë në pllakat EPS.