STIROMOL®Thermo White

ngjitës i bardhë për ngjitjen dhe përforcimin e stiroporit
Është mirë ta dini
ETA i sertifikuar
ETA i sertifikuar
CE
CE
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
razredjenje vodom
6–6,5 L / 25 kg
E mundshme në paketim
25 kg

STIROMOL Thermo White është një ngjitës ndërtimi i bardhë, njëpërbërës, elastik, i thatë, i prodhuar në bazë të çimentos së bardhë dhe lidhësve sintetikë me shtimin e aditivëve. Është menduar për ngjitjen e stiroporit në të gjitha llojet e nënshtresave minerale, si dhe për shtresën përforcuese të pllakave EPS.