COLORPLAST®

mozaik akrilik mermeri
Është mirë ta dini
CE
CE
ETA i sertifikuar
ETA i sertifikuar
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
gati për përdorim
gati për përdorim
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
E mundshme në paketim
25 kg

COLORPLAST është mozaik cilësor dekorativ, me bazë akrilatesh dhe të kokërrave të mermerit të madhësisë 2 mm. Ngjitet mirë në nështresë (bazë) dhe veçohet me fortësi të lartë. Është rezistent ndaj ndikimit të kushteve atmosferike dhe rrezeve UV. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme të mureve dhe për vënien e shtresës së fundit te fasadat termoizoluese.

Klikoni në nuancën që ju pëlqen dhe krijoni përzierjen tuaj. Mund të përzieni deri në 5 nuanca të disponueshme dhe të provoni disa kombinime derisa të gjeni zgjedhjen tuaj të duhur. Kur të mbaroni, mund ta dërgoni përzgjedhjen tuaj në një email ose të ngjashëm, për të ruajtur ose ndarë kombinimin tuaj të preferuar me të dashurit

Nuancat E Disponueshme

B
C
G
K
N
O
P
R
S
V
Y
Z

Nuancat E Përzgjedhura