NANOTEX®

llaç nano-silikat dekorativ malter
Është mirë ta dini
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
CE
CE
ETA i sertifikuar
ETA i sertifikuar
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
gati për përdorim
gati për përdorim
për përdorim të jashtëm
për përdorim të jashtëm
E mundshme në paketim
25 kg

NANOTEX është llaç cilësor dekorativ në bazë të lidhësve kompozit. Ngjitet shumë mirë në nënshtresë (bazë), mundëson depërtueshmëri të theksuar të avulit, veçohet me fortësi, me rezistencë ndaj përlyerjes dhe ujit. Po ashtu, është rezistent edhe ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezeve UV. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të  brendshme minerale të mureve, si dhe për vënien e shtresës përfundimtare te punimi i fasadave termoizoluese. Prodhohet në ngjyrë të bardhë, ndërkaq mund të nyancohet edhe në sistemin MAXIMIX, në nyanca të shënuara me F.