ROLOAKRIL®

suva dekorative akrilike me shtesë silikoni
Është mirë ta dini
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
CE
CE
ETA i sertifikuar
ETA i sertifikuar
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
gati për përdorim
gati për përdorim
për përdorim të jashtëm
për përdorim të jashtëm
E mundshme në paketim
25 kg

ROLOAKRIL është suva dekorative cilësore me bazë akrilike me shtesë silikoni që ofron largim të shkëlqyer të ujit dhe përmirëson rezistencën ndaj ndotjes. Ajo ka ngurtësi të lartë, aderon mirë në sipërfaqe dhe ka një përshkueshmëri të mirë nga avulli. Është rezistente ndaj veprimit të efekteve atmosferike dhe rrezatimit UV. Si qëllim ka mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve minerale murore të jashtme dhe të brendshme. Është shtresa e fundit në përgatitjen e izolimit termik të fasadave. Disponohet në ngjyrë të bardhë, por mund të nuancohet edhe në sistemin MAXIMIX, në nuancat e etiketuara me F.