ROLOSIL® Si&Si

maltar dekorativ silikonik-silikat
Është mirë ta dini
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
CE
CE
ETA i sertifikuar
ETA i sertifikuar
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
gati për përdorim
gati për përdorim
për përdorim të jashtëm
për përdorim të jashtëm
E mundshme në paketim
25 kg

ROLOSIL Si&Si është llaç cilësor dekorativ me bazë të materialeve sintetike, silikoni dhe silikati, mbushje mermeri, aditivëve specialë, mikro i përforcuar me fije sintetike. Dallohet me fortësi të madhe dhe rezistencë ndaj ujit. Posedon lëshim të shkëlqyer të avullit që i mundëson të jetë shtresa përfundimtare gjatë përpunimit të sistemeve termoizoluese me lesh guri si dhe me stiropor, me stiropor grafiti dhe stirodur. Është rezistent ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezeve UV. Është i dedikuar për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme e të brendshme minerale të mureve. Prodhohet në ngjyrë të bardhë, por mund të përzihet edhe me MAXIMIX sistemin në nuanca të shënuara me F.