ROLOSIL® SN

llaç silikoni dekorativ
Është mirë ta dini
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
CE
CE
ETA i sertifikuar
ETA i sertifikuar
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
gati për përdorim
gati për përdorim
për përdorim të jashtëm
për përdorim të jashtëm
E mundshme në paketim
25 kg

ROSOLIL SN është llaç cilësor dekorativ me bazë silikoni. Dallohet me fortësi të lartë dhe depërtueshmëri të mirë të avullit. Ngjitet mirë në sipërfaqe dhe mundëson një rezistencë të lartë dhe afatgjate ndaj ujit. Po ashtu, është rezistent ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezeve UV. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme minerale të mureve, si dhe për vënien e shtresës përfundimtare me rastin e punimit të fasadave termoizoluese. Prodhohet në ngjyrë të bardhë, ndërkaq mund të nyancohet edhe në sistemin MAXIMIX, në nyancat e shënuara me ST.