ROLOSIL® ST

llaç silikoni dekorativ
Është mirë ta dini
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
CE
CE
ETA i sertifikuar
ETA i sertifikuar
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
gati për përdorim
gati për përdorim
për përdorim të jashtëm
për përdorim të jashtëm
E mundshme në paketim
25 kg

ROSOLIL ST është llaç cilësor dekorativ me bazë silikatesh. Dallohet me fortësi të lartë dhe depërtueshmëri të mirë të avullit. Eshtë rezistent ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezeve UV. Ngjitet mire në nënshtresë dhe të digjet. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme minerale të mureve, si dhe për vënien e shtresës përfundimtare me rastin e punimit të fasadave termoizoluese. Prodhohet në ngjyrë të bardhë, ndërkaq mund të nyancohet edhe në sistemin MAXIMIX, në nyancat e shënuara me ST.