MAXIMO® WB 1K

llaku poliuretanik përfundimtar për parket
Është mirë ta dini
ECO
ECO
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
1 L, 5 L

MAXIMO WB 1K është llak një komponent përfundimtar për parket me bazë të lidhjeve poliuretanike dhe të aditivëve special të tretur në ujë. Është i dedikuar për mbrojtjen dhe dekorimin e parketit (fushëshahu, klasik, mozaik) dhe sipërfaqeve tjera të drurit të dyshemesë në enterier. Veçohet me qëndrueshmëri të madhe në gërvishtje, fortësi të madhe, adhezion të shkëlqyer dhe nuk e humb ngjyrën. Është i qëndrueshëm ndaj kimikateve të buta dhe mirëmbahet lehtë. Produkti është pa ngjyrë dhe praktikisht pa erë. Prodhohet në mat, gjysëm mat dhe me shkëlqim.