MAXIMO® WBParquet Filler

masë për mbushjen e parketitt
Është mirë ta dini
ECO
ECO
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
1 L, 5 L

MAXIMO WB Parquet Filler është disperzion i fijeve akrile në rrëshirë e dedikuar për mbushjen e fugave nëpër parkete dhe dysheme prej druri, mbushja e plasaritjeve si dhe rrafshimin e plasaritjeve të vogla, me gjerësi deri në 2 mm. Është praktike pa erë, teret shpejtë dhe lehtë lëmohet.