MAXIMO® WBPrimer

llaku kryesor për parket
Është mirë ta dini
ECO
ECO
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
1 L, 5 L

MAXIMO WB Primer është llak një komponentësh e kryesor për parket në bazë të fijeve akrile të tretura në ujë. Shtresohet mirë në ujë, duke marrë pamje natyrore dhe teksturën e drurit, nuk e humb ngjyrën. Vendoset si lyerja e parë kryesore gjatë lyerjes me llak të të gjitha llojeve të parketeve (fushëshahu, klasik, mozaik) dhe të sipërfaqeve tjera të dyshemesë së drurit në enterier. Nuk është i paraparë si shtresë përfundimtare, por në kombinim me MAXIMO WB 1K ose 2K-llaqet përfundimtare poliuretanike me bazë uji.