MAXIMO® WB 2K

llaku poliuretanik përfundimtar për parket
Është mirë ta dini
ECO
ECO
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
0,99 (0,9 + 0,09) L, 4,95 (4,5 + 0,45) L

MAXIMO WB 2K është llak dy komponent përfundimtar për parket me bazë të lidhjeve poliuretanike dhe të aditivëve special të tretur në ujë. Është i dedikuar për mbrojtjen dhe dekorimin e parketit (fushëshahu, klasik, mozaik) dhe sipërfaqeve tjera të drurit të dyshemesë në enterier. Veçohet me qëndrueshmëri të madhe në gërvishtje, fortësi të madhe, adhezion të shkëlqyer dhe nuk e humb ngjyrën. Është i qëndrueshëm ndaj kimikateve të buta dhe mirëmbahet lehtë. Produkti është pa ngjyrë dhe praktikisht pa erë. Prodhohet në mat, gjysëm mat dhe me shkëlqim.