MAXIKOL® PU Primer

shtresa paraprake njëkomponente poliuretane

MAXIKOL PU Primer është astar poliuretanik njëkomponentësh i cilësisë së lartë. Përdoret si nënshtresë për përforcimin e estrihut, si dhe për sistemet me ngrohje nën dysheme, e para se të vihet ngjitësi MAXIKOL PU. Mund të përdoret te nënshtresat me thithshmëri dhe te ato pa thithshmëri, tek te cilat përmbajtja e lagështisë është nën 3,5%. Depërton thell në sipërfaqet me thithshmëri, përmirëson ngjitjen e ngjitësit dhe zvogëlon thithshmërinë e nënshtresës.